Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 21 september is de brandweer omstreeks 22:45 uur gealarmeerd voor een kleine hulpverlening aan de Verlengde Laan van Koot in Berkel en Rodenrijs.

De politie trof hier gedumpt afval aan, een wasmachine, droger een een aantal gasflessen. De politie heeft de brandweer laten komen om het afval te controleren. De brandweer heeft hier kort onderzoek gedaan, en heeft na overleg met de politie besloten het afval te laten liggen.
Er bleek niets gevaarlijks te zijn. Hierop zijn de brandweer en politie weer retour gegaan.

De gemeente zal hiervan op de hoogte gebracht worden om het afval te verwijderen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten