Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 17 september is de brandweer omstreeks 22:45 uur gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Oranjestraat in Berkel en Rodenrijs.

Daar bleek al enige tijd een rookmelder af te gaan waardoor buurtbewoners de brandweer gebeld hebben. De bewoners van de woning waren zelf niet aanwezig. De brandweer is via de achterkant van de woning door een openstaande raam geklommen. De brandweer heeft een ronde gedaan in de woning om te kijken of er daadwerkelijk brand was.

Er is geen brand aangetroffen, waarna de brandweer de rookmelder heeft uitgeschakeld en is retour gegaan naar de kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten