Bleiswijk – Zondagmiddag 11 september zijn de hulpdiensten omstreeks 12:20 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Hoefweg-N209 in Bleiswijk. 

Ter plaatse bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden voor de verkeerslichten ter hoogte van het industrieterrein Klappolder. Hier zijn drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen, waarbij een aantal inzittende van meerdere voertuigen last hadden van nek- en/of rugklachten. Het ambulancepersoneel heeft een aantal personen nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft de betrokkenen partijen geholpen met het invullen van schadeformulieren. Een bergingsbedrijf heeft twee personenauto’s meegenomen. Tijdens het ongeval waren drie rijbanen afgesloten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten