Bergschenhoek – Zaterdagmorgen 10 september stonden de hulpdiensten omstreeks 10:00 uur klaar voor inwoners van Bergschenhoek en omstreken tijdens de Veiligheidsdag aan De Kruin in Bergschenhoek.

Politie, Brandweer, Ambulance en andere organisaties stonden op het pleintje in het centrum van Bergschenhoek, om inwoners van Lansingerland informatie te geven over brandveiligheid en inbraakpreventie. Er werden demonstraties gegeven door de diverse hulpdiensten. Zo kreeg het aanwezige publiek onder andere te zien hoe de politie handelt bij het aanhouden van verdachte(n) en hoe een vlam in de pan wel en niet bestreden moet worden.

Er werd ook een scenario nagebootst waarbij twee personen bekneld zaten in een voertuig. Doormiddel van het openknippen van het voertuig konden zij bevrijd worden. Op het plein stonden diverse organisaties met stands waar bezoekers geïnformeerd werden. Tegen 16:00 uur liep de druk bezochte veiligheidsdag op zijn eind.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten