Bleiswijk – Zaterdagmiddag 3 september is de brandweer omstreeks 15:05 uur met spoed gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Groene Loper in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek een schutting in brand te hebben gestaan na het aansluiten van een gasfles op een terrasverwarming. Tijdens het aansluiten is er iets misgegaan, waardoor de gasfles is ontploft en veel schade heeft aangericht aan de woning en in de tuin.

Een deel van de schutting en tuinmeubilair hebben vlam gevat. Ook is door de ontploffing een gat in de ruit gekomen, en is de gasfles door het raam van de eerste etage in de woning gevlogen. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade die is ontstaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten