Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmorgen 26 augustus werden de spuitgasten van Berkel en Rodenrijs omstreeks 00:50 uur opgeroepen voor een containerbrand op de kruising Godfried Bomanssingel met de Toos Blomstraat in Berkel en Rodenrijs.

Op de kruising staat op de stoep een ondergrondse container, waar flink veel rook uitkwam. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de achterkant opengemaakt om de brand te blussen. De mannen hebben de container vol laten lopen met water, waardoor het vuur snel geblust was. Door de container vol te laten lopen kon de brandweer er zeker van zijn dat er geen vuur meer was en voorkomen dat de container weer in brand kan gaan.

Na de bluswerkzaamheden heeft de brandweer ingepakt en zijn ze retour gereden naar de kazerne. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten