Berkel en Rodenrijs – De hulpdiensten werden donderdagmiddag gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 14:30 uur werden twee brandweereenheden gestuurd naar de Oostmeerlaan. Daar troffen zij bij aankomst een flinke brand aan waarbij veel rook vrij kwam. De brandweer had de brand die in een schuur woedde snel onder controle. Wat er precies gebrand heeft is nog niet bekend. Volgens omwonende waren er meerdere knallen te horen tijdens de brand.

Stichting Salvage zal de bewoner(s) ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten