Bleiswijk – Een fietser is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Hoekeindseweg-N209 in Bleiswijk.

Op de oversteek kwam de fietser in botsing met een personenauto. Door de aanrijding raakte de fietser zwaar gewond. Naast twee ambulances uit Haaglanden kwam ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse. Het Mobiel Medisch Team is met de traumahelikopter ‘Lifeliner 2’ geland in de tuin van een naastgelegen woning.

De arts en verpleegkundige van het MMT hebben het ambulancepersoneel geassisteerd. Het slachtoffer is hierna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts en verpleegkundige van de tweede ambulance zijn meegereden met de ambulance. De traumahelikopter is naar het ziekenhuis gevlogen om daar de arts weer op te halen.

De verkeerslichten waren tijdens het ongeval uitgeschakeld. Het is niet bekend of dit ook de oorzaak van het ongeval is. De politie en de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten