Berkel en Rodenrijs- Vrijdag op Zaterdagnacht omstreeks 00:30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident in de Vogelaarstraat in Berkel en Rodenrijs.

Op straat troffen de hulpdiensten een man aan die in zijn arm gestoken was. De aanleiding voor de steekpartij was onenigheid tussen een prostituee en de man. De prostituee wilde eerder vertrekken dan vooraf afgesproken. Na een woordenwisseling werd de man in zijn arm gestoken. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De politie heeft direct een plaats delict (PD) afgezet om sporen veilig te stellen.

De politie heeft in en om de woning onderzoek gedaan. Hierna is het PD opgeheven en het onderzoek ter plaatse afgerond.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten