Bleiswijk – Zaterdagmorgen 20 augustus is een 17-jarige jongen even na middernacht gewond geraakt in Bleiswijk.

Op de Gruttostraat was een groepje jongens aan het schijnen met een laserpen, waar de 18-jarige dader op afkwam. Tussen het slachtoffer en de dader ontstond ruzie en toen de jongen er iets van zei, werd hij neergestoken. De 17-jarige jongen ligt nog steeds in het ziekenhuis.

De 18-jarige man uit Bleiswijk gaf zichzelf rond 02:40 uur aan bij de politie. Het incident gebeurde vlakbij de voetbalkooi. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten