Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 19 augustus is de brandweer omstreeks 23:59 uur gealarmeerd voor een dier in nood aan de Citadel in Berkel en Rodenrijs.

De SIV (Snel Interventie Voertuig) van de brandweer is ter plaatse gekomen. Ter plaatse bleek het te gaan om een kat die zich in een dakgoot bevond en er niet meer uit kon komen. De tankautospuit van de brandweer is ook ter plaatse gekomen. Doormiddel van een ladder is het dier uiteindelijk uit de dakgoot gered. Hierna is het dier overhandigd aan de eigenaar.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten