Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 17 augustus werden de hulpdiensten rond 21:30 uur gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, hier bleek het een benzinepomp te betreffen die op hol was geslagen. De pomp bleef lopen en werd erg warm. De brandweer greep in door de noodknop van de pomp in te drukken, hierna konden ze weer retour richting de kazerne.

De politie bleef nog even ter plaatse om de eigenaar van de pomp te wijzen op het kleine incident. Het incident had geen verdere gevolgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten