Berkel en Rodenrijs – Omstreeks 13:00 zijn de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Beukensingel in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek het te gaan om een medische noodsituatie binnenshuis. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel ondersteund en is daarna al snel weer vertrokken. Een oudere man die de medische assistentie nodig had is per ambulance zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Wat de toestand van de man is, is nog onbekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten