Bleiswijk – Op de Nieuwe Hoefweg – N209 in Bleiswijk heeft donderdagmiddag een ongeval plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

Het ongeval vond plaats aan het begin van de oprit naar de A12 richting Utrecht. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Beide voertuigen kwamen tegen de vangrail tot stilstand.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft één inzittende nagekeken in de ambulance en voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen meegenomen. Het verkeer liep door de aanrijding lichte vertraging op.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten