Bleiswijk – Maandag- op dinsdagnacht 2 augustus is de politie omstreeks 03:00 uur gealarmeerd voor een mogelijke woninginbraak aan de Laurenburg in Bleiswijk.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. In de wijk werd gezocht naar verdachten personen en voertuigen. Agenten hebben onderzoek gedaan in en om de woning. Hierbij zijn geen personen en inbraakschade aangetroffen.

De politie heeft hierop besloten de zoekactie te beëindigen.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten