Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmorgen 26 juli zijn de hulpdiensten omstreeks 06:50 uur gealarmeerd voor een incident aan de Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

De politie was als eerste ter plaatse en verleende eerste hulp, het bleek te gaan om een aanrijding tussen een scooterbestuurster en een fietsster. De aanrijding bleek op een kruising van het fietspad van de Offenbachplantsoen en de Landscheiding. De ambulancepersoneel heeft de bestuurster behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis. Later is er nog een ambulance gemeld voor de fietsster, ook zij is behandeld door het ambulancepersoneel en meegenomen naar het ziekenhuis.

De scooter en de fiets hebben beide flinke schade opgelopen. De scooter is meegenomen door de politie en wordt thuisbezorgd door de agenten. De fiets van het meisje is op locatie op slot gezet.

De oorzaak van de aanrijding is mogelijk dat de scooterbestuurster last had van de laag hangende zon.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten