Bleiswijk – Zondagmiddag 24 juli zijn de hulpdiensten omstreeks 15:00 uur gealarmeerd voor een incident aan de Hoefweg in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek het te gaan om een incident op het fietspad langs de Hoefweg in Bleiswijk. Hier is een wielrenner door onbekende reden ten val gekomen, en is hierbij gewond geraakt. De wielrenner is behandeld door het ambulancepersoneel.

Het is niet bekend of de wielrenner is meegenomen naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten