Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 19 juli zijn omstreeks 14:13 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval bij speeltuin de Kievit aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs.

Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter rukte uit en kwamen snel ter plaatse. Bij aankomst bleek het te gaan om een kindje dat bij een zwembad gewond was geraakt. Het kindje is door de hulpdiensten gereanimeerd. Wat er precies is gebeurd is onbekend. Ook de politiehelikopter vloog even kort voor dit incident boven de Sterrenwijk.

Het kindje is met spoed onder begeleiding van de politie vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten