Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 18 juli is de brandweer omstreeks 17:25 uur gealarmeerd voor een dier in nood aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstanders belden de brandweer toen zij het schaap in het water zagen staan. De brandweer is met de Snel Interventie Voertuig ter plaatse gekomen, zij hebben het schaap snel weer op het droge gekregen.

Hoe het schaap te water is geraakt is onbekend, mogelijk zocht de schaap enige verkoeling.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten