Bergschenhoek – Vrijdagavond heeft er op de Leeuwenakkerweg – N209 in Berschenhoek een ongeval plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De bestuurder van de rode auto kwam vanuit Rotterdam en wilde links afslaan richting De Kulck. De bestuurder van de grijze wilde de kruising oversteken, eveneens naar De Kulck. Omdat één van de voertuigen vermoedelijk door rood reed kwamen zij met elkaar in botsing.

De ambulancedienst werd direct gealarmeerd maar bleek uiteindelijk niet nodig, niemand raakte gewond. Door de aanrijding raakte beide voertuigen zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten