Scharendijke – Een 15-jarig meisje uit Berkel en Rodenrijs is maandagavond in Scharendijke aangehouden door de politie, omdat ze gebruik maakte van een identiteitsbewijs dat niet van haar was.

Het meisje werd op een camping aan de Kuijerdamseweg in Scharendijke betrapt op het gebruik van het identiteitsbewijs en om die reden werd de politie gewaarschuwd. In eerste instantie legde het meisje een vage verklaring af over de herkomst van het identiteitsbewijs. Uit onderzoek bleek echter dat het document een paar dagen geleden gestolen was van een mevrouw uit Schiedam. Het meisje uit Berkel en Rodenrijs is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Ze wordt dinsdag verder gehoord over haar betrokkenheid bij de zaak.

Agenten hebben een aangifte opgenomen van de diefstal van het identiteitsbewijs.

Tekst: AD.nl

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten