Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmorgen 12 juli omstreeks 11:41 uur zijn de hulpdiensten van Berkel en Rodenrijs opgeroepen voor een brand in een woning aan de Penninghlaan.

De bewoners waren ten tijde van de brand niet aanwezig. De buren zagen rook uit de woning komen en hebben de hulpdiensten gebeld. Bij de brand bleken er meerdere dieren aanwezig in de woning. Deze zijn door de hulpdiensten in veiligheid gesteld. Ook haalde de brandweer verschillende spullen uit de woning. Bij de brand raakte niemand gewond.

Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan, de brandweer stelt een onderzoek in.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten