Bergschenhoek – Maandagmiddag 11 juli omstreeks 13:03 uur zijn de hulpdiensten van Bergschenhoek gealarmeerd voor een ongeval aan de Berkelseweg.

Naast het terrein van Zwembad de Windas was een KidsFunFestival georganiseerd. Bij dit evenement was onder andere een springkussen voor de kinderen aanwezig. Door de harde wind die er stond zijn de springkussens weggewaaid. Hierna zijn de springkussens op de weg terecht gekomen. Hierbij is een slachtoffer gevallen. Medewerkers van het zwembad hebben eerste hulp verleend, ook de traumahelikopter was opgeroepen voor het ongeval. Deze was uiteindelijk niet meer nodig.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten