Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 3 juli zijn omstreeks 14:25 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident aan de Landscheiding in Berkel en Rodenrijs.

Bij aankomst bleek het te gaan om een aanrijding tussen een wielrenner en een fietser. De fietsers hadden elkaar niet gezien en probeerde elkaar te ontwijken. Hierbij is de wielrenner hard ten val gekomen. De politie kwam als eerste ter plaatse en verleende eerste hulp. Bij aankomst van de ambulancedienst heeft de ambulancedienst de wielrenner behandeld. De wielrenner is hierna meegenomen naar het ziekenhuis. De andere fietser had enkel een schrammetje en kon zijn weg vervolgen.

De politie heeft de fiets thuisgebracht.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten