Bergschenhoek – Zaterdagmorgen 2 juli zijn de hulpdiensten rond 3.00 uur massaal gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek.

Aldaar is een auto total loss geraakt na een zware crash. De brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd en vervolgens opengeknipt om bij het slachtoffer te komen. Hierna heeft de ambulancedienst de zorg overgenomen en hebben het slachtoffer uit de auto gehaald en gestabiliseerd. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder heeft flinke schade aangericht, zo zijn er bomen geraakt. Onderdelen van het voertuig lag over heel het wegdek verspreid. Hoe de auto heeft kunnen crashen is niet bekend. De verkeerspolitie gaat onderzoek doen naar dit bizarre ongeval. De N209 is in beide richtingen afgesloten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten