Bergschenhoek – Woensdagmiddag 22 juni zijn omstreeks 13:36 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Weg en Land in Bergschenkhoek.

Bij de afslag van de rotonde aan de Weg en Land had er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De scooterrijder is hierbij hard ten val gekomen. De rotonde staat er om bekend dat deze erg onoverzichtelijk is. De automobilisten die naar boven op de rotonde rijden zien de fietsers en scooters van de andere kant niet goed aankomen.

Zover bekend is niemand meegenomen naar het ziekenhuis.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten