Bleiswijk – Woensdagavond 22 juni zijn de hulpdiensten omstreeks 18:34 uur gealarmeerd waaronder de traumahelikopter ‘Lifeliner 2’  uit Rotterdam voor een inzet op de Terrastuin in Bleiswijk. 
Het betrof een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is geland op een grasveldje naast een speeltuin in de straat Watertuin.
De arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team (MMT) hebben het ambulancepersoneel in de woning ondersteund. Het slachtoffer is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts en verpleegkundige zijn met de piloot terug gevlogen naar de basis Rotterdam The Hague Airport.
Foto’s: Roy Wolters/112Haaglanden.info

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten