Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 22 juni zijn de hulpdiensten omstreeks 16:25 uur gealarmeerd voor een aanrijding aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen een aanrijding aan tussen een fietser en een personenauto. De fietser is bij de aanrijding hard ten val gekomen maar raakte wonder boven wonder niet gewond. Wel is de fietser door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken.

Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten