Bergschenhoek – Zaterdagavond 18 juni is de brandweer omstreeks 20:05 uur gealarmeerd voor een kleine buiten brand aan de van Vredenburchlaan in Bergschenhoek.

De brandweer rukte met twee wagens uit en waren snel ter plaatse. De brandweer heeft hier in de achtertuin van een woning een gasfles geblust. Hoe het gasfles in brand heeft kunnen staan is niet bekend.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten