Berkel en Rodenrijs  – Zondagavond 29 mei is de politie gealarmeerd voor een vechtpartij aan de Oudelandselaan ter hoogte van de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

De politie is meteen met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Op de Oudelandselaan is een vechtpartij geweest tussen een onbekend aantal personen. De politie heeft uiteindelijk één verdachte afgevoerd naar het politiebureau. Er is een persoon behandeld door het ambulancepersoneel, en is meegenomen naar het ziekenhuis, wat precies de verwondingen zijn is niet bekend.

Wat de oorzaak was van de vechtpartij is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de vechtpartij. Het voertuig is meegenomen door een bergingsbedrijf.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten