Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 28 mei zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident aan de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs.

Een oudere vrouw bleek van haar fiets gevallen te zijn, de vrouw is hard op het wegdek terecht gekomen. Een toevallig langsrijdende politiewagen schoot de dame te hulp. De politie heeft later een ambulance opgeroepen omdat de dame niet lekker werd.

Hiervoor kwam ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam assisteren, de vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis, haar man is mee. De politie heeft beide fietsen meegenomen en zetten deze thuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten