Bleiswijk – Dinsdagmiddag 24 mei omstreeks 16:15 uur is er een ongeval gebeurd op de Klappolder in Bleiswijk.

Een automobilist heeft een fietsster aangereden, hierdoor is de fietsster hard ten val gekomen. In de voorruit van de auto zit een flinke barst. Het meisje is gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De fiets heeft veel schade waardoor zij haar weg niet kon vervolgen.

Het meisje en haar fiets zijn thuisgebracht door de politie. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten