Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 19 mei zijn de brandweer en politie omstreeks 21:00 uur opgeroepen voor een gaslucht aan de Spinel in Berkel en Rodenrijs.

Omwonende roken een een gaslucht en alarmeerde de hulpdiensten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, hierbij heeft de brandweer gekeken of er gevaar is voor de omwonende, uiteindelijk bleek dit niet het geval en hebben een lint gespannen. Volgens bewoners is er ongeveer 2 weken geleden zijn ze met een ploeg over het grasveld gegaan, hierbij is mogelijk een gasleiding geraakt.

Stedin is ingelicht en zijn ter plaatse geweest om het gat te dichten. Om 23:00 uur was de lekkage dicht en konden ook zij retour.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten