Bergschenhoek – Woensdagmiddag 18 mei omstreeks 14:00 uur rukte de hulpdiensten uit naar de Weg en Land in Bergschenkhoek. Hier had op een afslag van de rotonde een aanrijding tussen een scooter en een auto plaatsgevonden.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de gewonde scooterrijder behandeld en vervoerd naar het ziekenhuis, de automobilist bleef ongedeerd. De rotonde is erg onoverzichtelijk door de begroeiing van de planten.

De precieze toedracht van het ongeval is onbekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten