Berkel en Rodenrijs – Airbags gestolen na autoinbraken

Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zondag 15 mei op maandag 16 mei zijn meerdere voertuigen getroffen door auto inbraak. De inbraken vonden plaats in de omgeving van de Zilvergracht in Berkel en Rodenrijs.

Ongeveer 11 voertuigen raakte getroffen door de inbraken en uit de meeste zijn de airbags gestolen. Nadat de politie meerdere meldingen kreeg van auto inbraken zijn de in de buurt gaan zoeken naar meerdere getroffen auto’s. De politie heeft daarop de eigenaren ingelicht over de stand van zaken. Een bergingsbedrijf heeft een aantal voertuigen meegenomen voor onderzoek.

De politie is bezig met een onderzoek, er is niemand opgepakt. Ook is er nog niets bekend over de dader(s). De politie roept getuigen op zich te melden.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten