Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 7 mei zijn de hulpdiensten rond 20:30 uur gealarmeerd voor een aanrijding aan de aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee auto’s. De politie was snel ter plaatse, één persoon bleek last te hebben van nekklachten. Voor het slachtoffer is een ambulance opgeroepen, het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Na de controle bleek het letsel mee te vallen, het slachtoffer is niet afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten