Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 1 mei zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een melding aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek het te gaan om een Amerikaanse Bull die een passerende Teckel heeft gegrepen. De band van de Amerikaanse Bull zou kapot zijn gegaan waardoor de hond los liep. De eigenaar van de Teckel probeerde hen uit elkaar te halen maar is daarbij zelf flink gewond geraakt. De eigenaar moest met de ambulance vervoerd worden naar het ziekenhuis, de teckel is met pijn in zijn achterpoten meegenomen met de dierenambulance.

De eigenaar van de Amerikaanse Bull was erg geschrokken, hij heeft direct de hond aangelijnd en naar huis toe gebracht.

 

Foto’s: Lisette Wiedijk

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten