Bergschenhoek – Donderdagmiddag 21 april zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding aan de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Een scooter met twee opzittende zijn aangereden door een automobilist. De twee dames op de scooter zijn hierbij ernstig gewond geraakt. Een dame had last van nekklachten de ander hoofdletsel. Beide zijn met spoed afgevoerd naar het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

De Berkelseweg is enige tijd afgesloten geweest voor het behandelen van de slachtoffers. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten