Rotterdam – Woensdagmiddag 20 april zijn er omstreeks 14:00 uur diverse brandweerwagens opgeroepen naar Rotterdam The Hague Airport te komen. Hier werd een oefening gehouden.

Hier staat een oefenvliegtuig welke gebruikt wordt om brand in een vliegtuig te simuleren. Het doel van de oefening is om de samenwerking tussen de brandweer van Rotterdam The Hague Airport en de brandweer van Rotterdam te oefenen.

Na de oefening is er een evaluatie gesprek gehouden om te bespreken hoe de oefening is verlopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten