Berkel en Rodenrijs – Lichtgewonde na aanrijding tegen brugdeel

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 15 april zijn de hulpdiensten omstreeks 12:30 uur opgeroepen voor een aanrijding aan de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek het te gaan om een auto die tegen een talud aan was gereden. Het personeel van de traumahelikopter was ook opgeroepen om ter plaatse te gaan bij het incident. Het slachtoffer is zelfstandig het voertuig uitgekomen en heeft bij een bewoner aangebeld en vanuit daar zijn de hulpdiensten gebeld. Een tweede voertuig, die betrokken was bij het ongeval heeft enkel schade opgelopen.

De toegesnelde traumahelikopter was niet nodig bij het incident en ging retour. Beide voertuigen hebben geprobeerd uit te wijken voor elkaar, met deze botsing als gevolg. Bij het voertuig dat tegen het talud aan was gereden waren beide airbags uitgeklapt. Het voertuig is meegenomen door een bergingsbedrijf. De bestuurder raakte licht gewond.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten