Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 10 april heeft er omstreeks 13:30 uur een aanrijding plaatsgevonden aan de Oostermeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee personenauto’s, na de aanrijding had de bijrijster last van nekklachten. Zij is gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door twee verschillende bergingsbedrijven geborgen.

Er is een blaastest afgenomen bij een van de bestuurders, hieruit blijkt dat de bestuurder niet gedronken heeft. De politie heeft het wegdek schoon gemaakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten