Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 2 april heeft er omstreeks 14:00 uur een aanrijding plaatsgevonden bij de afslag van de rotonde aan de Klapwijkseweg – Oudelandselaan.

Een oudere dame is hier met haar scootmobiel aangereden door een personenauto, de vrouw is behandeld door het ambulancepersoneel. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen. Het verkeer is even tijdelijk gestremd geweest om het slachtoffer te kunnen verzorgen. De politie heeft verklaringen opgenomen van een aantal getuigen.

De bestuurder van de personenauto heeft een blaastest moeten afnemen, maar was niet onder invloed. Het slachtoffer kon na behandeling van het ambulance personeel weer haar weg vervolgen op haar scootmobiel.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten