Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 2 april werd de brandweer rond 13:15 uur opgeroepen voor een dier in nood bij een speeltuin.

De brandweer heeft met behulp van een ladder de kat uit de boom weten te krijgen. Volgens ooggetuigen zou de kitten er al sinds een avond daarvoor in hebben gezeten. Nadat kitten op de grond werd gezet is het beestje snel weggerend en kon van de vrijheid genieten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten