Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 31 maart zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident op de Rodenrijseweg te Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 14.30 uur kreeg de bestuurder van een auto een hartaanval waarna hij de macht over het stuur verloor, de bij-rijdster bedacht zich geen moment en probeerde de auto met behulp van de handrem tot stoppen te krijgen. Door het snelle ingrijpen van de bij-rijdster is voorkomen dat de auto te water raakte. Veel hulpdiensten rukte uit voor het ongeval waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT).

Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten