Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 28 maart omstreeks 15:00 uur is de brandweer opgeroepen voor stormschade aan de Warmoezerij in Berkel en Rodenrijs.

Ter plekke betrof het dakbekleding van een schuurtje wat is losgeraakt door de harde windstoten. De bewoners waren niet thuis, de buren hebben de hulpdiensten hiervoor gealarmeerd. De brandweer heeft hier niet veel aan kunnen doen, om de veiligheid te kunnen waarborgen is er een zwaar voorwerp zoals stenen kikkerbeeldje op het losliggende delen van het dak neergelegd zodat het niet verder los kon komen.

Waarna de klus geklaard was vertrokken de brandweerlieden weer.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten