Bleiswijk – Dinsdagmiddag 22 maart heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Hoefweg en de Heulslootweg te Bleiswijk.

Ter plaatse ging het om twee personenauto’s die frontaal tegen elkaar zijn gebotst. Een van de bestuurders klaagde over pijn in haar nek, zij is door de brandweer uit haar voertuig bevrijdt. Een opgeroepen traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische assistentie.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten