Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 22 maart heeft er op de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Één van de voertuigen is tot stilstand gekomen tegen 4 geparkeerde auto’s, waarna deze flinke schade opliepen.
Er is 1 persoon met nekklachten door het ambulance en politiepersoneel uit het voertuig gehaald, en behandeld in de ambulance. De politie is een langere tijd bezig geweest om schadeformulieren in te vullen met de desbetreffende eigenaren van de voertuigen die zijn beschadigd bij het ongeval. Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatste gekomen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

De Industrieweg is enige tijd afgesloten geweest voor beide richtingen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten