Bleiswijk – Donderdagavond 10 maart heeft grotendeels van Bleiswijk zonder stroomvoorziening gezeten.

Vanaf 22:46 uur was er in Bleiswijk een stroomstoring, dit betrof 1300 huishoudens en bedrijven. Ook de brandweerkazerne van Bleiswijk had te kampen met de stroomstoring. De Netbeheerder Stedin is snel ter plaatse gekomen voor herstel, ook de politie is met extra personeel de straat op gegaan. Rond 00:00 uur hadden monteurs van Stedin mogelijk het defect gevonden, hierna werd er een test uitgevoerd.

Om 00:15 uur ging het stroom weer aan, en konden de monteurs van Stedin bevestigen dat de stroomstoring was verholpen. De oorzaak van de stroomstoring is een defecte kabel.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten