Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 7 maart zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Al snel bleek het te gaan om een fietser die door de zon de weg niet zag en tegen een brug aan is gereden. Hierdoor maakte hij een koprol en belande uiteindelijk in het water. Twee voorbijgangers op een brommer zagen het gebeuren en hielpen de man uit het water. De fietser had last van zijn rug en is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij is meegenomen naar het ziekenhuis. De fiets wordt thuisgebracht door de politie.

De jongens hebben met trots hun weg vervolgt na het vertrekken van de hulpdiensten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten