Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 4 maart heeft er omstreeks 12:30 uur een aanrijding plaatsgevonden bij het winkelcentrum aan de Westersingel in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse ging het om een aanrijding tussen een auto en een fietsster. De traumahelikopter werd voor dit incident ook opgeroepen omdat mogelijk het slachtoffer even buiten kennis zou zijn geweest. Het slachtoffer is bij kennis behandeld door het ambulancepersoneel en werd vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Vlak na vertrek van de ambulance is ook de traumahelikopter weer opgestegen en retour gegaan.

Volgens getuigen had de bestuurder een redelijke snelheid, de politie heeft een aantal verklaringen opgenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten